keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Alkuviikon tokot

Tällä viikolla tokottelufiilikset ovat taas palanneet. Maanantain kimppatreenit olivat erittäin lyhyet, mutta ihan onnistuneet.

Tunnari. Vierailla kapuloilla, kapuloita ehkä reilut 10 sikin sokin. Törmäsi aika pian omaansa ja lähti palauttamaan välittömästi. Ei siis mitään väärien härkkimisiä, tosin aloittikin samalta laidalta tsekkauksen kuin missä se oma oli.

Ohjattu nouto. Oikea puoli. Merkin kautta oikealle ja vapautus, kun oli palannut merkkilinjan tälle puolelle. Ei ongelmaa. Merkki oli vähän hidas, mutta kohtuu suora. Sen jälkeen kävelyt uudestaan ja palkka merkiltä. Ja siinäpä se sitten olikin, vähän patukanpureskelua loppuun. Jatkoa ajatellen (seuraavien kisojen jälkeisessä elämässä) merkkiä voisi tehdä niin, että kapulat on ihan merkin ympärillä, mutta silti kyettävä menemään merkille. Tai sitten kylvää vaikka nameja ympärille ja saisi sen väistämään niitä ja pyrkimään voimakkaammin merkille. Toinen mietittävä asia on, että sallinko Otuksen kiertävän merkin oikealle puolelle, jonka se helposti tekee vai pitääkö sen pysyä merkin takana. Ei kai siinä muuta ole, mutta voipi kaataa merkin helposti, kun lähtee vasemmalle.

Tiistaina käytiin keskenämme hallilla, silloin tehtiin pitempi setti.

Seuraaminen. Alkulämpäksi seuraamista, käännöksiä vasemmalle. Meinasi vähän keulia, mutta se on niin harvinaista, että antaa vaan vähän edistää, kun paikka on muuten suora ja kontakti ok.

Zeta. Virittelin ihan tötteröt paikoilleen, järkkänä s-i-m. Kaikki vaihdot oikein, palkkasin ekan ja vikan suoraan, istumisesta otin vaan mukaan seuraamaan.

Ruutu. Ensin palkka merkiltä. Sen jälkeen ruutuun asti, jossa valmis palkka. Loppuosaa sen jälkeen niin, että jätin O:n seisomaan ruutuun, palasin alkupaikalle ja tehtiin sen jälkeen liike loppuun. Toisen kerran kävin palkkaamassa pysymisestä.

Luoksetulo. Suora luoksari tötteröiden ohi, ihan ok draivi.

Tunnari. Vieraat kapulat rivissä, hyvä haistelu ja toi omansa.

Kaukot. Erilaisia settejä takapalkalla. Pääosin hyvät vaihdot, m-s tuppaa nousemaan liian pitkäksi ja joskus liikuttaa toista takajalkaa => tästä puhtaat s-i tai s-m vaikeat. Varmaan avain onneen olisi supumman ylösnousun opettaminen, niin sitten ne jatkotkin olisi helpommat. Tai ei kai tämä nyt mikään uusi asia edes ole... ;-)

Loppuun vaan jotain pelailuja. Ai juu ja keinu tehtiin ihan itseksemme kertaa neljä. Hidastin joka kerta vähän keinun alastuloa, tosi kivasti meni. Puomi taidettiin ottaa kahdesti lopun namipalkalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti