maanantai 13. toukokuuta 2013

Maanantain tokot jatkuu

Ryhmätokotreenien kevättauko on ohi ja tänään päästiin taas tositoimiin. Tehtiin kaksi settiä, jotka olivat oikein hyvän mielen juttuja.

Ekassa setissä ohjattu, vasen puoli. Alun koomaukseen koitettiin sitä, että normialoituksen ja kapuloiden viennin jälkeen siirryin aloituspaikan ja merkin välille lähelle merkkiä, josta käskin merkille. Otto meni aika kivasti. Sen jälkeen lähetys vasemmalle, ei ollut mitään epäröintiä ja vauhtikin meille aivan riittävä. Vapautus, kun oli ottanut pari metriä takaisin päin. Tätä merkillelähetyskikkaa taidamme koittaa uudestaankin vaihtelevalta etäisyydeltä.

Heti perään ruutu merkiltä vasemmalle. Matka merkiltä ruutuun olin ehkä kymmenisen metriä yli normaalin. Merkille ihan ok vauhtia ja hyvään paikkaan. Ruutuun lähti kyllä suoraan oikeaan suuntaan, mutta ei selvästikään ollut vielä bongannut ruutua, kun meni vähän pää ylhäällä laukkaa. Ruudussa oli lelu valmiina, jonka näki varmaan vasta ihan melkein ruudussa eli oikein hyvä harjoitus!

Seuraavaksi vielä viereiselle kentälle tunnariklinkalle, kapulat rivissä, oma toinen vasemmalta. Oton bravuuri, kerran tarkasti vielä viereisen ennen kuin otti oman, palautus ravilla.

Toisella kiekalla tehtiin ensin yksi suora luoksetulo törppöjen ohi käskytettynä, lähti ekalla kutsulla ja laukkasi. Jee! Toisen kerran tehtiin vielä vastakkaisesta suunnasta hämyillä, että kyykistyin vähän stoppitörppjen kohdalla. Edelleen lähti tulemaan, mutta selvästi vähän funtsi, että onko niillä merkeillä jotain. Tuli kumminkin ja taisi tapailla laukkaa. Jälleen jostain puolen välin tietämiltä vapautus patukkaan. Ei tietoa jämähtämisestä alkuun. :D

Metskuhyppynouto vielä loppuun. Ekalla kerralla söi kai makupalan kapulan vierestä (!) josta huomautin, palautti sen jälkeen Otto-tyylillä. Tehtiin vielä toistamiseen, nyt ihan normisuoritus. Kotona voisi tehdä vähän sellaista harjoitusta, että laittaa namit vaikka ensin alustalle helpotukseksi ja kapulan siihen viereen + käskee noutaa. Jatkossa namit suoraan maahan. Ja kun kerran on käsketty noutaa, niin silloin ei syödä. Simple! Toteutus ei välttämättä ole niin simple... ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti