sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Toko-kisojen kuulumisia

Edellinen postaus oli kesän kuulumisista, jotka tuntuvat olevan enää aika hailakka muisto jossain muistin perukoilla. Loppusyksyn ja alkutalven kuulumiset ovat onneksi vielä vähän paremmassa muistissa. Treenit pyörii normaalisti tokon ja agilityn osalta kerta viikkoon. Tällä kaudella en kouluta mitään ryhmään, joten hallin avaimen tuomaa luksusharjoittelumahdollisuutta ei ole. Jonkun verran sain aikaiseksi käydä treenailemassa ulkokentillä syksyn aikana, mutta saa nähdä miten nyt talven ja lumen myötä innolle käy. Tokossa on kai jotain kehittymistä tapahtunut, sillä olemme onnistuneet EVL:ssä kahden ykkösen verran. Agilityssäkin varmasti mennään eteenpäin, mutta kyllä on Ottoa pahalla paiskattu, kun on annettu ohjaajaksi tällainen hidas, epäselvä ja huonomuistinen tyyppi, joka ei osaa edes juosta selkäsuorana. Mutta sinnikkäästi jatkamme treenejä, ehkä vielä joskus uskaltaudumme koittamaan kisaratoja.

Kävimme lokakuussa, 19.10.2013, kisaamassa Juha Kurtin valvovan silmän alla. Pisterivi meni näin:

Istuminen: 10
Makaaminen: 10
Seuraaminen: 10
Zeta: 8,5
Luoksetulo: 10
Ruutu: 8
Ohjattu: 8,5
Metallihyppynouto: 0
Tunnari: 7
Kauko-ohjaus: 9
Yhteensä: 260 pistettä, EVL1

Muistikuvat tästäkin ovat jo vähän hälvenneet, mutta sen muistan, että jännitti taas pirusti, ja muistaakseni ekassa setissä liikkeitä O tuntui vähän jähmeältä ja toisessa setissä paremmalta. Metsku meni nollille, kun heitin liian lähellä estettä, O jäi arpomaan paluuhypyn kanssa, minä luotin että se silti hyppää niinkuin se aika varmasti yleensä tekee, annoin toisen hyppykäskyn liian myöhään ja sehän oli sitten siinä. Tunnarissa taisi mennä kerran omansa yli ja kapula tippui vielä matkalla. Hyviä juttuja puolestaan olivat ainakin tosi hyvältä tuntunut seuraaminen. Alla muutama kuva (© Maria Kokkinen).


 
 


Seuraava kisa oli marraskuussa, 23.11.2013, tällä kertaa Marita Packalénin tuomaroimana. Pisteet tällä kertaa:

Istuminen: 10
Makaaminen: 9
Seuraaminen: 9,5
Zeta: 10
Luoksetulo: 8
Ruutu: 10
Ohjattu: 10
Metallihyppynouto: 10
Tunnari: 10
Kauko-ohjaus: 0
Yhteensä: 268,5 pistettä, EVL1

Tällä kertaa en jännittänyt ehkä niin paljon ja jotenkin tykkäsin Oton asenteesta enemmän. Tällä kertaa tapahtui kaukoissa jotain kummallista, sillä Otto ei tehnyt kumpaakaan seisomisliikettä. Se oli kyllä oikein skarpin ja vastaanottavaisen näköinen, mutta mitään ei vaan tapahtunut kun annoin käskyn. Sillä ei ole tapana jähmettyä, aina se tekee ainakin jonkun vaihdon, jos nyt ei oikeaa, joten mietin jo jälkikäteen, että olenko käyttänyt jotain hullua käsimerkkiä, eikä se ollut ymmärtänyt. Mikä lie, toivottavasti oli joku työtapaturma. Kuvia kisoista (© Emilia Aho).

 
 


Näillä siis mennään kohti loppuvuotta ja ehkäpä nyt uskaltaisi jo laittaa ensi vuoden tavoitteeksi, että Otosta tulee maailman ensimmäinen TVA-karkkariholsku...

1 kommentti:

  1. Vautsi vau!! Isot onnittelut ykkösistä! Maailman ensimmäinen TVA karkkari on pian totta!!

    T. Mira

    VastaaPoista