sunnuntai 12. elokuuta 2012

Retki Evolle

Kesälomalla oli jo tarkoitus lähteä jonnekin lähialueelle kävelemään vähän pitempi reitti, mutta vasta tänään se tuli toteutettua. Käytiin Evolla tallustelemassa vajaan kymmenen kilsan lenkki, ei paljon (=ketään) vastaantulijoita, ilma suosi ja maisematkin oli nätit - kivaa siis!








Perjantaina käytiin tekemässä tottista, tuntui, että me molemmat oltiin jotenkin koomassa. Ei ollut itsellä oikein inspiraatiota, eikä Ottokaan ollut oikein hyvässä moodissa. Takkuiltiin kuitenkin läpi vinoestenouto, vähän seuraamista, eteenmenoa ja kaukoja.

Eilen päästiin hakumetsään. Treenit olivat onnistuneet, mutta jälleenpä tuli mieleen, että olisi hyvä käydä treenin kulku läpi kaikkien maalimiesten kanssa. Vähän meinasi sanansaattajan ja maalimiesten välillä kadota ohjeet, jotka varmaan itsekin epäselvästi esitin. Mitä siis jälleen opimme? Jotain.

Itse treeni oli kumminkin hyvä. Molemmat etukulmat valmiina, ekalla pistolla mm roskiksessa. Löysi, mutta ilmaisu vähän takkusi ja ilmeisesti oli yrittänyt tunkeutua roskiksen alta sisäpuolelle. No mutta ilmaisi kumminkin. Toisessa etukulmassa hyvä ilmaisu muuten, paitsi että välillä oli pitänyt nuuskaista juoksunartun tuoksuja maalimiehen lahkeesta + hallintaanotto maalimiehellä, palkka kun oltiin kuljettu pari metriä keskilinjaa kohden. Kolmas maalimies mäen takana viidessä kympissä, ilmaisuja siihen asti, että olin perillä, josta vapautus palkalle. Neljäs maalimies pakenevana kompostikehikkoumppariin, tässä jo parempi ilmaisu. Viimeisille maalimiehille olin ajatellut, että palkkaus jo suoraan ilmaisun aloituksesta, mutta tässä kohtaa ei enää ohjeet kantaneet. Viides maalimies äänellä, ilmaisuja muistaakseni parikymmentä, ei huomautettavaa. Viimeinen maalimies puolipakenevana syvälle noin 60 metriin, haukkuja parikymmentä. Muuten tosi hyvä treeni, mutta umpparit voisi olla varmemmat. Ensi kerralla täytyy ottaa ihan lähietäisyydeltä ensin roskiksen ilmaisu ja sen jälkeen ottaa normipistolla, josko se sillä paranisi.

Tänään Evon reissulla isäntä sai toimia maalimiehenä, kun otettiin neljä kappaletta pelkkiä umppari-ilmaisuja kompostikehikolla. Hyvät ilmaisut, kasvatettiin määriä ensimmäisestä muutamasta ensin pariinkymmeneen, sitten kolmeenkymmeneen ja viimeisellä noin neljäänkymmeneen haukkuun. Tosi hyvät ilmaisut!


1 kommentti: