torstai 10. toukokuuta 2012

Hyppynoutoa

Tänään palauduttiin reissusta vähän rähjääntyneinä kotiin, eikä jaksettu lähteä mihinkään kauemmas, joten tokoiltiin omalla takapihalla.

Olen väsäillyt jossain vaiheessa pahvista hyppyesteen, en oo mitannut korkeutta, mutta olisko puolisen metriä. Illan teemana oli hyppynouto. Tänään oli taas virtaa ihan riittävästi ja tekeminen oli sen näköistä kun haluaisinkin sen olevan kapulan kanssa. Tein kaksi settiä hyppynoutoa, eipä juuri huomautettavaa, tykkäsin!

Seuraavaksi tunnari siten, että palikat oli joulukuusimuodostelmassa. Tässäkään ei huomautettavaa ja tällä kertaa myös paluu sekä kepin pito suussa olivat eilistä paremmat.

Vähän muuta temppuilua väliin, jääviä ja suora luoksetulo. Sitten vielä kertaalleen hyppynoutoa, joka sitten menikin vituralleen. Heitin kapulan vinoon oikealle ja niinhän siinä kävi, että tyyppi ehti lähteä esteen sivusta hakemaan, enkä ehtinyt kertoa riittävän ajoissa, että eihän sitä noin tehdä. Otto ehti kapulalle, otin sen matkalla pois. Ja uusi yritys. Tällä kertaa ei huomautettavaa.

Noutojen kanssa olen aika varovainen, kun ei ole ollenkaan selviö, että nouto on aina jees jees kivaa. Niinpä meni itsellä pasmat sekaisin, että kun koira kiertää esteen, niin kuinka kovasti voin siitä huomauttaa ilman, että samalla kiinnostus itse kapulan tuontiin lässähtää. En tiedä, tällä kertaa ei onneksi tuntunut vaikuttavan.

Tänään noudettiin vielä kevyemmällä sorvatulla kapulalla. Huomenaamulla voisi koittaa aamulenkin jälkeen ennen töihin lähtöä, että miten se sujuisi painavammalla versiolla. En oo koskaan hyppynoudossa sitä koittanut.

Kaivelin puhelimen kätköistä muutaman vanhan kuvan, laitetaan tänne, kun ei niitä puhelimessa muista enää edes olevan.

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti