lauantai 16. kesäkuuta 2012

Hyvän mielen tokotreeni

On tullut katseltua toko-kisakalentereita syksylle ja tavoitteena olisi päästä korkkaamaan voittajaluokka jossain vaiheessa. Saa nähdä, että tapahtuuko se syksyn aikana ja ylipäätään minkä syksyn aikana. :-) Treenattavaa on vielä paljon, mutta kyllä jotain alkaa olla jo kasassakin. Tänään lämpimähkö keli ei kovin kovasti verottanut Oden moodia ja itsekin olin taas vaihteeksi innoissani.

Luoksetulon stoppia jatkettiin samalla tyylillä kuin tiistaina, ihan tötteröiden kera. Ekalla kerralla käsky ja pallon heitto samalla, oli ok. Seuraavaksi sama uudestaan, ei edelleenkään himmaillut pahasti, vaan tuli laukalla. Seis-käskyllä se oikeasti pysähtyi! Mielettömän hienoa. Tästä pallo palkaksi. Lopuksi vielä suora luoksetulo. Alkuun  meinasi vähän himmailla, mutta sitten kiihdytti ja sai pallopalkan.

Ruudun tein valmiiksi ja vein pikkupatukan takarajalle. Alkuun virittelyt ja vähän hölkällä O lähti ruutuun, mutta meni kuitenkin laukalla ja suoraan sisällä. Toinen kerta vielä, joka luonnollisesti oli se vielä parempi kerta. En oo koskaan aiemmin harjoitellut ruudun loppuosaa, joten sitä testailtiin tänään. Jätin Oton makaamaan ruutuun ja käskytin sieltä mukaan, josta sai heti palkan, kun tuli viereen. Täytyy miettiä, että mitä käskyä sitä sitten käyttäisi. Ei varmaan ihan hirveesti tartte toistoja, kun tää alkaa skulata, vauhtia siihen otukseen voisi kyllä virpoa lisää.

Tunnari x 2, palikat rivissä. Ei huomautettavaa, tosi hyvä etsintä, vapautin paluumatkalla.

Metsku x 2, vapautin noin puolessa välissä paluumatkaa. Vauhtia voisi olla lisää, mutta se taitaa olla liikaa toivottu, kun on äklö metalli suussa.

Loppuun yksi pk-eteenmeno pallolle kentän laitaan, ei huomautettavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti