maanantai 11. kesäkuuta 2012

Vaikeita esineitä

Ei tänään taas ohjaajalla oikein leikannut. Ajattelin kotoa lähtiessä, että tehdään kiva esinetreeni kisoista palautteluksi, mistä ruhtinaallisesti palkkaa. Jossain vaiheessa ruudun tallomista ja esineiden piilottamista tämä vaan taisi unohtua. Tein täysikokoisen ruudun, varmaan syvyyttä enemmänkin kuin 50 m, kun onnettomalla suunnistusvaistolla varustettuna meinasin jo eksyä ruuduntekovaiheessa. ;-) Esineet vas. / oik. / kesk. takaosaan. Metsä oli jälleen niin sankkaa, etten nähnyt koiran työskentelyä ollenkaan ensimmäisen viiden metrin jälkeen. Eli se siitä helposta treenistä sitten...

Otto lähti into piukeana ekalle pistolle, oli aika kauan menossa (en tiedä että missä, kun en nähnyt) ja palasi ilman esinettä. Toinen lähetys, sama juttu. Tässä vaiheessa alkoi läähätys olla jo kova, uskon sen tehneen kyllä hommia, ei sillä ole tapana juoksennella turhia lenkkejä. Kolmannella sitten löytyi sandaali oikealta. Luovutuksessa tiputti, kun alkoi olla jo läkähdyksissä. Toisella lähetyksellä toi pikkuhevosen (joka on ollut tähän asti vähän inhokki). Kolmatta esinettä ei löytynyt, joten suosiolla etenin alueelle ja lähetin etsimään noin 10 m päästä, josta löytö. Ei vaan kai ollut saanut hajua aiemmin. O teki hommia kunnolla, mutta ei tää mikään helppo palautteleva treeni kyllä ollut.

Seuraavalla kerralla siis tehdään jotain helppoa ja kivaa. Ensinnäkin mennään paikkaan, jossa näen koiran työskentelyn. Ja toisekseen, O saa tulla katselemaan laitaan esineiden vientiä, ei oo moneen moneen kertaan saanut olla katsomassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti