tiistai 19. kesäkuuta 2012

Tiistaitokot

Tänään tokoteltiin, ihan jees-fiiliksellä. Ensin luoksetulon stoppia niin, että Jonna heitti pallon palkaksi. Otettiin kaksi kertaa, kummallakin kerralla hyvät stopit, mutta kuten joskus aiemminkin on tullut todettua, O ei oikein ymmärrä, että se heitetty esine on hänen palkkapallonsa. Jotenkin se on vähän säikähtäneen näköinen, kun sivusta heilahtaa joku ja pallo lentää. No, sivusta seuranneet kommentoivat, että stoppi on ainakin sähäkkä. :-) Loppuun suora luoksetulo, jossa se selkeästi himmaili. Otettiin vielä toinen suora, jossa vapautin pallolle jo parin metrin jälkeen, nyt oli kivempi ilme.

Tunnari niin, että palikat rivissä. Hyvä lähtömoodi, etsi keskittyneesti, ei näplinyt vääriä, otti omansa ja palauttikin nätisti. En ottanut loppuun asti.

Välihuili autossa, sen jälkeen liikkeestä istuminen x 2. Kummatkin ok, vähän voisi olla nopeampi istuminen, mutta totesin vielä eilen, että mulle kriteerinä on oikeat asennot ilman ylimääräisiä askeleita. Jos nopeus ei ole ihan täyttä priimaa, niin se kelpaa silti mulle, kunhan nuo muut osat on kunnossa.

Kaket otettiin ekaa kertaa ikinä niin, että tehtiin ihan oikea sarja, etäisyyttä muutama metri. Oon jäänyt jotenkin jumiin siihen vierestä käskyttämiseen, tekniikan hiomiseen ja 1-2 vaihdon sarjoihin. Nyt siis testimielessä m-i-s-i-s-m. Ekalla kerralla en kertakaikkiaan muistanut sarjaa ja toisellakin kertaa haparoin. Lisäksi käytin s-i -käskynä "istua" vaikka sehän on "sitta" jne. Eli ohjaaja oli aika kuutamolla. O teki kaikki vaihdot, eteni kuitenkin himpun ylösnousuissa. Kaikenkaikkiaan olin oikein ylpeä, että O osasi kuitenkin tehdä kaikki vaihdot! Loppuun testailtiin vielä takapalkalla m-s ja i-s vaihtoja => olivat hyviä ja takapalkkakin toimi. Näitä jatketaan. Jes, ollaan jossain edistytty!

Loppuun yksi hyppynouto, painava kapula, esteen korkeus noin säkä. Muuten ok, mutta J kiinnitti huomiota Oton raskaaseen alastuloon, kuulemma ihan kuului ääni. En tiedä, että onko näin aina, mutta voipi hyvinkin olla, että O ei hyppää pituutta vaan tömähtää alas heti esteen jälkeen. Niinpä otettiin loppuun matalalla esteellä pelkkiä pitkiä ja hyviä ylityksiä namilautaselle ja takaisin. Kai tolle hyppytekniikalle voisi koittaa jotain tehdä, joku hyppykurssi olisi aika mielenkiintoinen, kun siitä ei oikein itselläkään ole haisua. Lisäksi sivusta kommentoitiin, että minä itse liikun sen jälkeen, kun O on lähtenyt noutamaan. Kai mä ajatuksissani haen parempaa paikkaa esteen takana. Hyvä huomio, kun en itse oo kiinnittänyt huomiota!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti